Imi pare rau sa aud cele patite de tine. Din pacate, si va rog sa nu va suparati pe mine fiindca nu vreau sa jignesc pe nimeni, Bucurestiul devine din ce in ce mai salbatic. Eu trec relativ rar prin capitala, cred ca undeva la odata la 1-3 ani, mai de rezolvat ceva, mai un concediu cu decolare de pe Henri Coanda, mai in interes de serviciu (conferinte, simpozioane, cursuri), dar cred ca asa se observa cel mai bine diferenta. Atat in trafic cat si pe strada, lume din ce in ce mai necioplita, mizerie peste tot etc. Nu ca in alte locuri nu ar fi, nu ma intelegeti gresit, dar totusi o involutie de asemenea magnitudine intr-o capitala mi se pare socant.

In alta ordine de idei, nu pot sa inteleg stapanii care isi lasa cainii fara lesa, mai ales pe cei agresivi. Nu stiu de ce crede romanul ca animalul "sufera" daca este in lesa, ca-i face rau. Este pentru binele lui, fiindca si animalul care v-a atacat pe voi, poate da la un moment dat de un caine si mai agresiv/bine antrenat care-l face bucati sau se sara in fata unei masini, iar pe urma stapane plange ca vai saracul caine...si sunt altii de vina. De asemenea pentru rahatul de caine nu pot gasi alta explicatie decat nesimtire (este buna analogia cu cei care arunca doza de energizant, mucul sau pachetul de tigari, PET-ul de bere etc.). Cand am fost acum doua saptamani la Arad in vizita la un prieten care acum lucreaza acolo la un proiect (el este din Tg.Mures) tocmai isi luase un labrador ca si Aldo, si vreau sa zic ca nu umbla fara pungi pentru rahat la el. Ba chiar mai mult, am fost impreuna si i-am dat ideea, si-a luat manusi de unica folosinta de plastic, au costat 3lei si ceva 100buc. Deci nu e vorba de bani, mai ales la ce bani se dau pe mancare de caini, cred ca mai incap 3lei pe luna...educatie e problema.

Sper sa va faceti bine amandoi.