Single post: Probleme internet UPC Fiber Power 500
-
Junior Member
Am inteles ce zici tu in legatura cu viteza maxima pe care o pot atinge la download (eu inca sunt departe la aprox 500kbs).La testul de viteza de pe PS4 imi da un maxim de 20Mbps la DL si un maxim de 3Mbps la UL, ceea ce este putin daca mergem pe viteza reala(se imparte la 8 daca nu ma insel). In momentul in care am facut testul pe RDS am avut valorile scrise in posturile de mai devreme si nu in cele mai bune conditii de conectica.
Stiu ca share play tine de UL, dar problema este una generala de conectare fie ca vb de UL sau de DL. (viteza de UL in abonament este de 25Mbps).
Am trecut la UPC pentru ca am avut o oferta mai buna pe tot (televiziune,internet si telefon).
Am vb cu cei de la UPC de 4 ori la telefon pana acum si spun ei ca ar fi prima sesizare in legatura cu PS-ul si ca daca imi merge bine pe PC problema nu e de la ei. Dupa niste discutii mai lungi si mai multe teste(cablul tras de la un vecin cu net de la RDS, o alta cosnola conectata tot la netul lor, teste de viteza) au ajuns la concluzia ca trebuie sa mai faca niste verificari, care probabil vor dura 2-3 luni si nu vor ajunge la nici un rezultat.