Pai pe principiu asta, daca se strica in 6 luni, nu sunt obligati sa-l schimbe/repare.

Nu, garantia e garantie. Daca ai 2 ani garantie, inseamna ca 2 ani trebe sa te bucuri de produsu ala fara probleme. Iar daca se strica, se schimba/repara, ca sa te poti bucura 100% de el in aia 2 ani.

Eu chiar as cere prelungirea garantiei cu perioada in care e in service, iar daca ti se ofera un produs nou, sa ti se ofere si garantie noua. Dar deh...nu va accepta nimeni asa ceva, niciodata.

Anywho, de cand am cauciucurile la manete, e mai ok grip-ul. Am facut si niste mici teste la baterie si cred ca ajunge, poate chiar trece de 5h.

Am inceput sa ma mai obisnuiesc cu ea si am realizat de ce-mi tot scapa degetu stang de pe maneta, chiar si cu cauciuc. E din cauza constructiei. Pe Xbox nu-mi scapa pentru ca maneta stanga este pozitionata in sus si n-ai cum sa-ti scape, cand de fapt doar impingi de ea.
Dar cum la asta de PS4, maneta este in dreapta si tii mereu degetu in mijloc, e normal sa scape. Totul tine de obisnuinta.

Overall, mi-am schimbat impresia initiala si sunt de parere ca este o maneta buna si mult mai sturdy decat cea de PS3. Si chiar poti avea sesiuni lungi de gaming fara probleme.