Quote Originally Posted by MonkY View Post
Pai, ce ghid ai nevoie pt. eBay? Trebuie sa te asiguri ca produsul cautat poate fi livrat in Romania (daca e doar pt. UK apelezi la RobertDinu)... e de preferat sa cauti pe eBay si sa selectezi European Union, altfel te vei trezi ca vin din China sau US cu costuri vamale si timp de livrare mare... In rest, sunt 2 tipuri de cumparaturi: Auction si Buy It Now. La Auction licitezi... Buy It Now cumperi instant. Atentie la produs, daca vrei poti filtra New sau SH... in rest, bani sa ai (in PayPal sau pe cardul atasat la PayPal). Bafta!
si eu apas tot timpul pe optiunea " EU " dar degeaba....sunt selleri cu 19999 feedback uri bune...si ma tot miram de ce dureaza 4,5 sapt pt o comanda .....( mi am comandat o carcasa pe macbook air )
coletul a venit din china , spart , desi scria "Item location: United Kingdom" ( mi a dat full refund oricum )

dar am invatat din greseli ...trebuie sa intri pe profilul vanzatorului de ebay si scrie acolo mai multe detalii ...inainte nu ma uitam cand vedeam enspe mii de feedback uri pozivite + item location "uk sau eu " ....ma gandeam ca nu poate sa selecteze alta tara....dar...
"Based in China, blablabla has been an eBay member since 23 Apr, 2012"

deci mare grija cand vedeti item location : uk sau europe bla bla ...intrati pe profil si cititi cu atentie