Single post: Tigara electronica
-
Egoist
Are consistenta normala lichidul, e lipicios si vascos, erau sigilate sticlutele, are si nicotina high ca se simte la tras, scoate aburi OK, doar ca e ORIBILLLLLL
L-as amesteca cu putina virginia, tutun mai tinar. Sau kent. Are un preten de-al meu kent dar nu da decit cu setul de tigari. Deci daca vrei lichid tre sa iei si set de tigari. Are doar cite o sticluta gratuita pentru fiecare set. Nici chiar mie nu-mi vinde, mai bine nu-mi zicea. Dar la gust Kentul e super. Si ar fi bine sa faci cum am facut eu: lasi desfacut capacelul/pipeta sa iasa tot alcolul. De ieri stau cu pipeta desfacuta si parca s-a mai dus din (chiar s-a dus) parfumul ala odorizant (am scris mai devreme). Gustul este acelasi, consistenta la fel, arde bine, scoate fum. E totul ok. Acum depinde ce tigara ai, automata sau manuala. Cele AUTOMATE sint bune ca te limiteaza la citeva secunde si filamentul nu se va incinge prea rau si nu va arde. La cea manuala daca tragi mai lung va arde ce-i pe filament, nu se va mai intelege nimic din gust pentru ca acei aditivi aromati vor ARDE. Iar gustul va fi de ars. Picantul cred ca este de la nicotina...
Apropo, vreau si eu o oferta de virginia pina in 20 de lei, sa stiu cui ma adresez pe viitor. Tnx
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

Originally Posted by
wolfydaniel
am luat si e-cigar (nu din aceeasi sursa), dar asta e super OK, are un usor iz de miere ca si la trabucuri

Trabucurile SINT lipite cu miere, am vazut in urma cu vreo 20 de ani la Romexpo, pina in '90 veneau din diverse tari si faceau pe loc havane si alte fumigene... Vremuri... Ce frumos dansau rusoaicele, noi saream garduri si intram pe blat cu paznicii dupa noi sa luam pungi gratuite si insigne cu cccp. Sau cind aparusera primele xeroxuri mergeam la standuri sa ne copieze sau sa mareasca poze cu vedete... Sabrina, Samantha Fox, Europe, Sandra, Arnold, Sly...