Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
Prin a refuza sa platesc pentru DLC simt ca fac un lucru bun, "votez cu portofelul" si arat developerilor ca nu sunt sacul lor de bani fara fund care sare la orice miscare cu hartiile colorate.
Nu inteleg cum votezi cu portofelul cand cumperi de doua ori acelasi joc (odata varianta originala si dupa aceea varianta Complete Edition/Remaster)? Si chiar daca ai cumpar o singura varianta (ma indoiesc ca astepti la unele jocuri cate 2-3-5 ani), variantele Complete/Remaster sunt doar un mod pentru a-si mai umple developerii si publisherii buzunarele... cu efort minim. Ori ca iei DLC-urile, ori ca vei cumpara editia cu DLC-uri incluse, tot la ei in buzunar ajung banii.
Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
Cine poate sa-mi asigure ca am contul perfect in siguranta si ori de cate ori am nevoie de software-ul respectiv, il pot downloada in acel moment, cu usurinta? Oare cati dintre jocurile voastre digitale o sa fie disponibile in urmatoarele 10 ani?
Cine poate sa spuna ca peste 10 ani va mai exista rasa umana? Stiu, exagerez... dar in acelasi ton cu intrebarea ta, te poti gandi ca peste 10 ani o sa te joci pe PS4 la fel de des precum te joci pe PSx (presupun ca aproape deloc). Probabil vei juca titluri de PS4 pe mobil, sau in emulator direct pe cine stie ce jucarie cat un USB stick.

P.S. Sa presupunem (prin absurd) ca peste 10 ani nu va mai merge niciun joc de PS4 online (vor fi inchise serverele). Mare parte din jocurile retail vor fi oricum praf... avand in vedere ca mai toate au nevoie de Day 1 patch, iar unele jocuri au tone de patch-uri pe care nu vei avea de unde sa le iei. Ca sa nu mai vorbim ca o alta mare parte din jocuri vor fi useless/obsolete pentru ca toate functionalitatile de online/multiplayer vor fi off.

P.P.S. In caz ca nu stiai, nici disk-urile optice nu traiesc forever. Au fost batch-uri care dupa 10 ani erau de nefolosit. Mai ma lovesc si eu din cand in cand de disk-uri de PS2 care desi arata perfect, nu pot fi citite. So... whatever!