De obicei e suficient sa joci un FPS timp de o saptamana ca sa te obisnuiesti... dar sa nu te astepti sa fii "pe primul loc" doar dupa asa ceva. O luna-doua de MP iti poate asigura o coordonare foarte buna. Eu ti-as recomanda sa joci Destiny... are un learning curve foarte decent in campanie/story, poti sa stai sa faci "farming" si sa faci target practice pe mobs de level mic... si garantez ca pana la level 20 deja vei face double-jump-uri si vei da headshot-uri in acelasi timp. Daca vei intra direct in MP, o sa-ti faci mai multi nervi decat vei invata ceva

In opinia mea a juca cu gamepad-ul asemenea jocuri, e o arta... si chiar faptul ca e mai greu face totul mai interesant. Vorba aceea, a juca FPS-uri cu mouse-ul poate si bunica... gamepad-ul e pentru gamerul din tine, care vrea sa demonstreze ca poate. Cei care joaca cu adaptoare de mouse pe consola, fara suparare, dar eu ii voi considera in continuare cheateri. Nu voi juca niciodata in MP cu cineva in echipa care se joaca cu mouse pe consola. Sorry...