Single post: Mouse + Tastatura pt. noile console cu XIM 4
-
Junior Member
fara suparare, dar fps cu gamepadul e o arta, pentru gamerul din tine care vrea sa demonstreze ca poate?
e un motiv pentru care fps-urile pe consola nu vor fi niciodata competitive, din cauza aim assistului si turn speedului foarte mic. eu n-as numi turneele alea de Call of Duty sau Battlefield pe console ceva competitiv. eu vin de pe PC si recompensa cand pui tinta bine si tragi nu se compara cu nimic de pe console, unde aim assistul, exploziile, cladirile care cad fac 90% din killuri norocoase. eu nu simt ca am facut fragul prin skillul meu. dar aici e forum de console, despre ce vorbim 
dar sunt de acord, e un avantaj vizibil la adaptoare, pentru cei care au jucat pe PC evident. dar momentan nu am auzit de cineva sa ia ban, sunt inca nedetectabile. si unii dintre noi, me included, n-au bani sa investeasca intr-un PC anual sa joace toate shooterele, asa ca prefer sa intru seara o ora si sa fac cateva fraguri pe copiii aia, in loc sa ma enervez ca nici nu stiu sa ma intorc cu gamepadul
si eu nu am jucat singur, am jucat cu forumisti, evident in aceeasi echipa, altfel nu m-as fi bagat eu impotriva cuiva de pe forum, eu cu XIM si el cu gamepadul.