Single post: Ghid PlayStation 4
-
Admin

Originally Posted by
eNHajeL
De obicei cumparam jocul la lansare (daca ma intereseaza in mod deosebit) si cand a aparut GotY si a scazut la un barem de pret acceptabil mie, am vandut jocul original si completam pretul. Chiar daca zici ca e acelasi lucru ca si cum as fi cumparat DLC, tind sa te contrazic, deoarece pana la urma am ramas cu varianta completa a jocului cu toate patchuri si DLC-uri pe disk, iar asta este tot ce conteaza pentru mine.
Tocmai ai demonstrat ce-am zis eu, si anume ca tu le dai bani de 2 ori... chiar mai mult decat dai pe DLC-uri. Ca iti mai recuperezi tu niste bani si ca ramai cu disk-ul retail, asta e altceva... dar de "bagat bani in buzunar" ai facut-o deja de 2 ori. Pe ei nu-i intereseaza piata SH din care nu castiga absolut nimic. Sorry...

Originally Posted by
tudyniuz
Cel mai bun exemplu care sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara digital e PSP Go care a devenit inutilizabil daca nu ai un PS3 sa transferi jocurile pe el.
Cand se intampla asa ceva, fara suparare... dar chiar merita modat. Dupa care poti sa-ti pui linistit jocurile de pe PC. Asa cum s-a intamplat si cu PS2, probabil in curand si cu PS3... si se va intampla si cu PS4. Cine vrea sa stranga jocuri gramada, o poate face. Am facut si eu asta, si incerc sa scap de ea... ca e o boala grea, care mai are un pic si ma da afara din casa.
Anyway, hai sa ne intoarcem la PS4... si la ideea de Ghid.