Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
De obicei cumparam jocul la lansare (daca ma intereseaza in mod deosebit) si cand a aparut GotY si a scazut la un barem de pret acceptabil mie, am vandut jocul original si completam pretul. Chiar daca zici ca e acelasi lucru ca si cum as fi cumparat DLC, tind sa te contrazic, deoarece pana la urma am ramas cu varianta completa a jocului cu toate patchuri si DLC-uri pe disk, iar asta este tot ce conteaza pentru mine.
Tocmai ai demonstrat ce-am zis eu, si anume ca tu le dai bani de 2 ori... chiar mai mult decat dai pe DLC-uri. Ca iti mai recuperezi tu niste bani si ca ramai cu disk-ul retail, asta e altceva... dar de "bagat bani in buzunar" ai facut-o deja de 2 ori. Pe ei nu-i intereseaza piata SH din care nu castiga absolut nimic. Sorry...
Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Cel mai bun exemplu care sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara digital e PSP Go care a devenit inutilizabil daca nu ai un PS3 sa transferi jocurile pe el.
Cand se intampla asa ceva, fara suparare... dar chiar merita modat. Dupa care poti sa-ti pui linistit jocurile de pe PC. Asa cum s-a intamplat si cu PS2, probabil in curand si cu PS3... si se va intampla si cu PS4. Cine vrea sa stranga jocuri gramada, o poate face. Am facut si eu asta, si incerc sa scap de ea... ca e o boala grea, care mai are un pic si ma da afara din casa.

Anyway, hai sa ne intoarcem la PS4... si la ideea de Ghid.