kkkotto07: sorry man, dar o sa ma opresc sa discut despre iPhone pe threadul unui device Android. Nu stiu cum faceti, dar invariabil tot la iPhone ajungeti. Daca tot urati atat produsele Apple, de ce Dzeu le aduceti mereu in discutie?

Mayhem: iti doresc sa nu ajungi in service la LG asa cum o face majoritatea (nu de alta, dar o sa vezi acolo manele si manelisti...)... sau mai rau, sa nu ajunga la gunoi ca toate produsele LG pe care le-am avut. Atat eu cat si clientii nostrii de ani buni. Bafta!

nickstr: LG fara probleme nu exista... Exista doar oameni care nu vad o problema nici daca le sare in ochi. Cat despre UX-ul de pe G4, din pacate e cel mai incarcat dintre toate G-urile de pana acum... toti se plang ca e mai rau chiar decat la S6. Iti recomand sa incerci un Sony...

In caz ca nu ati observat, am fost primul care am laudat directia in care s-a mers pentru G4... din pacate, ati inceput sa o dati in iPhone-uri, Koenigsegg si alte alea. Maine poimaine aflu naibii ca LG face produse de lux de fapt, si nu m-am prins eu. Repet, bafta la service (eu vad aproape zilnic ce inseamna produse LG in service si aproape de fiecare data se ajunge la "e vina clientului" sau "nu are dom'le nimic"). Well...

P.S. Eu folosesc si Apple si Android si Windows Mobile... spre deosebire de altii care nu stiu nimic altceva decat Android, sunt indoctrinati pana in maduva oaselor dar dau sfaturi tuturor celor care isi exprima o opinie sincera... Oricum, Mayhem deja m-a luat cu manele si manelisti, genul de discutie din care ma retrag, pentru ca la mistocareala si explicatii puerile nu rezist mult.