Single post: LG G4
-
Admin
Nu ma refeream man la tine... ci la Mayhem cu ale sale comparatii cu manelisti si masini pe care probabil nici nu le-a vazut vreodata in real-life. Imi place sa cred ca putem sa ne spunem parerea despre niste PRODUSE fara a face unii pe altii fraieri sau manelisti pt. ca au ales altceva. Dar nah, fiecare dupa cat poate...
Comparatia cu Samsung a fost facuta exact asa cum am zis "pere cu pere", si nu "mere cu pere"... Android cu Android, asa cum e fair. Samsung si-a luat-o peste nas doar cu doua chestii (as spune 4, dar cea cu sticla pe spate e "obiectiva", la fel si cea legata de camera iesita in afara): 1. fixed battery (asta dupa ce si-a batut joc de utilizatorii Apple ani de zile pt. ca au fixed battery) si 2. no more microSD (asta la fel, dupa ce faceau misto de aceiasi "manelisti"). Atat! Daca ar fi pastrat aceste doua functii si posibilitatea de a alege ce back cover doresti, S6 ar fi fost si pt. mine telefonul pe care l-as fi recomandat cu placere. Altfel... ramane doar o "bijuterie" asa cum ai spus chiar tu. Toti amicii mei cu S5 si Note 3/4 au zis ca dau skip la S6... dar uite ca nu i-am intrebat daca i-ar tenta G4. I'll do that, cand apare G4 si pe la noi...