Quote Originally Posted by MonkY View Post
eu ti-as recomanda sa treci la gaming pe PC. Vorba aceea, "dai un ban, dar nu esti depasit dpdv tehnic".
In niciun caz PC gaming

Si nu e vorba de chinuit, dar mi se pare incredibil cand vad oameni care sunt super impresionati de o grafica ok, dar majoritatea oamenilor nici nu stiu ce-i aia iluminare globala si cu ce se mananca. Nu cred ca si-au propus producatorii sa scoata un joc cu cea mai cea grafica, asa ca nu inteleg de ce toata lumea este "OMG...nu mi-a venit sa cred cat de bine arata".

Oricum, in mod clar este genul de joc in care conteaza mai mult gameplay-ul si complexitatea, asta fiind si motivul pentru care l-am luat fara sa astept vreun review (care oricum nu are cum sa fie negativ).

In mod clar este un joc in care grafica nu este nici macar printre primele 3-5 pozitii.

Oricum, m-am saturat sa-mi justific vorbele, d-aia am evitat sa mai postez. Dar totusi am facut-o pentru a-i argumenta lui AndRewqp si sa se inteleaga ca nu e vorba ca nu-mi place pentru ca sunt eu hater si nu stiu ce fir de iarba sta stramb in loc sa stea drept ci chiar are o logica ce spun. Cel putin pt mine.

Ah si BTW, inca n-am vz niciun joc de PC (din astea care ies si pe X1/PS4) care sa arate wow si sa-si merite investitia. Si sunt sigur ca si Witcher 3 o sa fie 90% la fel pe PC cu totul la maxim.