Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
Member

Originally Posted by
LeicaBogdan
mdea....m-a sunat acuma de la altex sa imi zica ca the witcher CE nu mai o sa il aduca, ca au o problema cu furnizorul....

am dat precomanda degeaba
S-a discutat cu ceva timp in urma ca nu vor avea editia respectiva:

Originally Posted by
RvsS
In acest moment, nu avem disponibila editia Witcher 3 CE. Retailerul respectiv o afiseaza pe riscul sau.
Au avut cateva bucati pe site (gameshop.ro), care s-au epuizat extrem de repede.
Oricum, pretul a fost unul extrem de piperat, cum am vazut practicandu-se la mai multe editii de colectie pt. next gen.
Mortal Kombat by Coarse 899 de lei (Altex), doar un exemplu.
Cat despre Altex/Media Galaxy, am fost azi in magazinul MG din Mega Mall, dar nu mi-a placut localizarea ariei de Entertainment (in spate, rafturile cam inghesuite, nicio editie de colectie).
Erau totusi destule PS4 (black) la 1400 de lei si din ce am inteles de pe facebook promotia tine intregul week-end.