Off - MonkY, sa mor de inima cand am vazut ca lumea vorbea de tine si nu te-am vazut p-aici A trebuit sa ma uit mai atent la nick si la avatar, ca sa te gasesc Mai esti si albastru...

On: M-am jucat app 2h. Jocul arata foarte bine, comparativ cu alte jocuri de gen (ex: Dragon Age Inquisition) si lasand deoparte cateva mici glitches (care sper sa se rezolve prin urmatoarele patch-uri) si ajuta foarte mult la imersiune. Asa ca RETRAG TOT CE AM SPUS REFERITOR LA GRAFICA pana la aparitia jocului. Nu-mi pasa daca s-a facut sau nu downgrade, pentru ca jocul arata exact asa cum ar trebui sa arate un joc fantasy, cu bune si cu rele.

Jocul pare foarte complex si sper sa ma obisnuiesc cu el, cu schema de control in combat, precum si cu Alchemy.
Controlul cu calul este putin dubios, la fel si felul in care merge si sare Geralt, dar sigur ma voi obisnui si cu ele.

Harta pare huuuge si mi-e putin frica sa nu ma pierd in detalii si sa nu am momente in care sa nu stiu exact ce trebuie sa fac si unde sa merg. Sper sa nu fie cazu.