problema cu aceste jocuri in ziua de azi este ca sunt unele elemente care TREBUIE sa se schimbe. pai fa tu acum un joc cu camera fixa sa vedem daca ti-l mai cumpara cineva. in ziua de azi camera e mobila, avem audio DD 5.1 si posibilitatea de a introduce mai multe detalii intr-o scena (ca sa nu mai pomenesc de fizica).

toate astea ajuta la formarea unei experiente vizuale pozitive INSA reduc destul de mult tensiunea cu care joci. nu mai e cazul sa te intrebi ce e dupa colt ca ori ai lean, ori ii auzi. nu mai e cazul sa te intrebi daca poti sa iei de pe jos X sau Y ca stii sigur ca poti. in plus, nu stiu daca ati observat dar calitatea puzzle-urilor in jocurile action din ziua de azi este mult inferioara. in trecut puteai culege numai acele obiecte care iti erau folositoare. acum poti sa culegi orice insa cu o mare parte din ele nu ai ce face dar vezi doamne, ajuta la imersiune. toate aceste 'imbunatatiri' nu au nici o relevanta cind vine vorba de gameplay si culmea e ca ar putea sa aiba daca s-ar dori acest lucru.

concluzia e ca toata lumea fuge dupa bani si nu se mai fac jocuri old school. poate ceva proiecte indie sa preia din elementele vechi si sa le amestece cu o aroma de nou, insa momentan indie inseamna xbox live community games unde majoritatea sunt arcadeuri casual.