Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
19-05-2015 12:59 #1396 SP
Banned
Am decis sa postez si eu aici un caz al unui user neserios. Persoana in cauza este userul crowler21 !
Anul asta dupa o discutie pe chat in legatura cu niste carcase de PS Vita Slim am zis sa ii fac un serviciu si sa ii iau una cand m-as fi dus in vacanta, urma sa plec in martie. Ajuns la destinatie am facut tot posibilul sa ii gasesc ce vroia el si am cumparat carcasa respectiva, exact cum am vorbit. Inainte de a pleca i-am zis ca nu il costa decat carcasa si transportul ( el fiind din Onesti ) fara sa imi pun eu vre un adaos. L-am anuntat de acolo ca i-am gasit carcasa si m-a rugat sa ma uit si de o folie fata/spate tot de Vita Slim.Ok , i-am luat si folie si am i-am zis ca odataajuns in tara ii trimit coletul dar mi-a zis sa il mai pasuiesc un pic ca nu avea bani.Din data de 19.03 si pana azi am mai vorbit de cateva ori spunandu-mi ca in 2 saptamani le ia, ca ia doar carcasa , ca nu are bani , ... Eu cand i-am luat lui carcasa am mai luat inca una pe care am zis ca o tin dar m-am hotarat sa o vand si am pus anunt cu ea aici , la vecini si am rugat pe cineva sa puna anunt si pe OLX. Pe data de 17 mai userul crowler21 da mesaj pt carcasa pe OLX ( unde carcasa era la alt pret ) si a facut o oferta. Pe langa faptul ca e neserios este si prost, toate cele 3 anunturi au exact aceiasi poza! In loc sa ma contacteze pe mine sa isi ia carcasa pe care i-am cumparat-o si la care nu ii ceream nimic in plus el se duce si incearca sa negocieze in alta parte. Tepar! Dpmdv nu o sa mai colaborez cu el iar voi puteti sa trageti singuri concluziile.
It is what it is!