Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
De cate ori am mai auzit-o pe asta cu camera in diverse jocuri m-a facut sa cred ca lumea are niste preferinte si nu e dispus sa incerce alteceva. Jocul e third person, asa au fost toate din serie pana acum iar logica unei camere first person tinde spre zero. Eu am jucat aproape 5 ore aseara si nu m-am simtit deranjat de camera niciodata. Controlul greoi si neoptimizat? Nu mi s-a parut greoi deloc, Geralt e foarte rapid in miscari si reusesc sa fac dodge de fiecare data, nu am fost frustrat de gameplay precum in alte jocuri 3rd person precum Lords of the Fallen sau Dragon Age. Recunosc ca iti ia ceva sa te obisnuiesti cu controlul si sa il manuiesti cum trebuie, dar cred ca face parte din experienta jocului.
Iconite prea mici eu nu am vazut, ori ai un TV prea mic si stai prea departe de el ori nu vezi tu bine.
Am remarcat si eu niste scaderi de framerate, dar niciodata in timpul luptelor, mereu fie in cutscene fie in timp ce galopam cu Roach. Din nou, nimic deranjant care sa fure din experienta.

Ca prima impresie eu sunt foarte multumit si comparand jocul cu ultimul Dragon Age mi se pare mai bun din toate punctele de vedere. Daca povestea quest-ului principal e buna pana la sfarsit, e GOTY pentru mine pana in acest moment.

Eu am spus ca mie mi se pare greoi sa-l controlez pe Geralt, nu ca el se misca greoi. In ceea ce priveste iconitele care mi se par cam mici....da, nu vad eu bine, am tv mic si stau la 10 m de el!

Recunosc ca am prejudecati si tind mereu sa compar ce joc in prezent, cu ce am jucat anterior. Asta nu inseamna insa ca nu am deschidere si rabdare sa incerc noutatile. Drept dovada, joc The Witcher 3, il iau ca atare....si mai departe, no coment.