Single post: Tigara electronica
-
Member
Bineinteles ca era mai simplu si mai OK si bineinteles ca imi voi lua unul nou. Probabil ca nici nu-mi bateam capul daca era atomizor in comert. Pana vor apare prin farmacii, drogherii... e de asteptat
Dar am vrut eu neaparat sa vad daca-l pot reface si am reusit
Nu am folosit nichelina noua, nici nush de unde sa fac rost de nichelina de 0,6 / 3,5 Ohm, merge si de 0,8 dar nu-i chiar asa OK decat prin USB PassThrough Battery , consuma prea mult curent
Am refolosit vechea nichelina, pt ca se rupsese chiar la un capat de pol, iar ca miez bobina, am pus tesatura kevlar, intamplator chiar am asa ceva
.... ro army 
Am mai sacrificat o pereche de casti de telefon, pt a scoate fir subtire, totul merge OK, doar o mica problema am...
Am folosit Acid (apa tare) p curatire in vederea aplicarii lipiturii. Acu nu ma scap nicum de mirosul de acid, naspa rau, zeci de spalari, si tot se simte 
Prea mult nu v-a tine, sa ma tina doar pana imi vine comanda de atomizor
pt ca am folosit nichelina uzata, am mai si lustuit-o si scurtat-o. Se va arde mai repede, acu se inroseste imediat, trebuie sa mentin atomizorul cu eliquid mai abundent, vapori scoate mult mai multi