Faptul ca programul de benchmark este "hadicapat" si usor de pacalit e o alta discutietestand viteza ramului si a o asocia (in orice fel) cu cea a SSD-ului e doar o gluma
ce incerc sa demonstrez ca ceea ce zici tu este doar un marketing stunt al celor de la Samsung, realizezi ca vitezele alea sunt mult peste ce suporta magistrala sata pe care e conectat HDD-ul
practic acesta "minune" este doar pentru a chestiile minuscule care sunt folosite des (adica cache drive), hdd-ul creaza un ramdrive halind pana la 25 % din RAM / dar nu mai mult de 4 GB si dropeaza acolo datele (deci ramu ala il pierzi, in caz ca il ai, in caz ca nu-l ai ... mai nasol ca nu are unde sa isi scrie datele, sau mai rau incepe sa faca cache in sens invers adica din RAM pe HDD si sa vezi acolo distractie
)
Cu alte cuvinte (ca de la asta a pronit discutia) un RAID 0 SSD > non RAID 0 SSDsi ramdrive >>>> orice SSD stand alone la ora actuala
Nici eu n-am nimic cu Samsungdoar ca mi se pare asa "dragut" ca tu pici in plasa
cat despre exemple, orice laptop care suporta sata (deci nu e atat de vechi) va primu un super performance boost cand trece de la 30-40 MB/s la 300 MB/s
(ca si orice PC de altfel)
Pentru cei care ma cred carcotas - Samsung 850 PRO este cel mai rapid SSD din lume la ora actuala (urmat de EVO tot de la samsung) din pacate pretul e un pic cam mare (aproape prohibitiv) ia ganditi-va daca puneti in RAID 0 2xSamsung ce viteza de Rapid mode avetihiihih
PS: folosirea in exces a smiley face nu este intamplatoare![]()

testand viteza ramului si a o asocia (in orice fel) cu cea a SSD-ului e doar o gluma
)
Reply With Quote