E opinia mea ca o parte substantiala din vina o au parintii. Daca nu il lasau in seama "baby sitter-ului" reprezentat de consola, PC, TV etc nu cred ca se ajungea aici. Va dati seama ca acest copil de mic a fost obisnuit cu jocurile si cu lumea asta virtuala care intr-un final i-au dus la o dependenta puternica. Astfel, cand i-a fost interzis "drogul", el a intrat in sevraj, stare care apare la intreruperea brusca a oricarui tip de dependenta (alcool, tutun, mancare, sport, jocuri, you name it).

Mie din relatari nu mi s-a parut ca tatal a fost unul sever, chiar din contra, si acum a zis ca vrea sa ii fie aproape fiului sau.
Oare cum ar fi sa joci Halo zeci de ore, iar cand scoti ochii din LCD sa ai impresia ca inca esti in joc, sau ca nimic nu e real ?
In mod evident, ceva nu era normal nici cu baiatul ala. Totusi, a fost o crima cu premeditare...

In concluzie : in viata e bine sa faci de toate, dar cu moderatie. Cand nu te poti modera singur, ca si copil, parintii trebuie sa reprezinte baza acestui lucru.

Auzi, citesti si te ingrozesti...