Psshh...

Mai apare cate unu care are probleme cu capu, isi impusca parintii, apoi cineva realizeaza ca respectivul a fost in preajma jocurilor in viata lui si gata, se da vina pe jocuri

Porcarie mai mare nici ca am vazut. Eu am perioade in care ma joc cate 10 ore pe zi, pentru ca e FUN! Si totusi, cand vine cineva si-mi zice "Ia, mai iesi si tu pe afara" nu sar sa-l omor. Eu zic ca respectivii care fac d'astea au probleme dinainte, probleme care nu au nici o treaba cu jocurile, da de... e mai usor sa sara parintii sa zica "AHA!! Jocurile alea, fir-ar ele sa fie!" decat sa recunoasca ca poate copilul avea o problema, si ca maybe, possibly, probably au si ei o parte din vina.

Give me a f-ing break. Daca joci GTA 50 de ore si dupa iei masina si incepi sa calci lumea pe strada, esti dus cu capu prietene, si nu are nimic de-a face cu jocul, decat ca poate iti da idei cum sa-ti exprimi nebunia, dar astea le iei de la stiri, filme, din carti, basically de oriunde. Pana mea, iesi pe strada in buc seara, si ai sanse sa fi inspirat de evenimente live, pt ca asta e lumea in care traim.