Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Witcher 3: Wild Hunt
-
31-05-2015 20:00 #1458 SP
Admin
Hai ca pana la urma n-am mai rezistat si am decis sa-l termin si eu... Foarte frumos, si cu o mare surpriza in final. Nu dau spoilers (si sunt sigur ca sunt mai multe ending-uri, in functie de cum ati rezolvat anumite situatii). Cu micile bug-uri, ramane unul din cele mai bune RPG-uri, daca nu chiar cel mai bun. Daca vreti sa va bucurati cat mai mult de el, nu mergeti direct doar pe story si atat... chiar daca la un moment dat te "forteaza" un pic sa faci si sidequests.
Eu l-am terminat la level 35... Partea frumoasa e ca dupa ce-l terminati, nu incepeti New Game sau ceva de genul, ci va lasa sa continuati, in toate zonele ramanand aceeasi situatie dinainte de partea de final. Deci au lasat frumos loc de explorare, puteti sa faceti linistiti toate treasure hunt-urile si side-quest-urile... Cei de la CDPR pot sa scoata oricate DLC-uri ca sa deschida noi zone si quest-uri.
Din pacate, daca DLC-urile cu misiuni extra vor fi precum cea cu minerii... nu stiu daca o sa atraga pe cineva sa mai joace. Ca idee, quest-ul cu minerii la mine a durat cam asa: 2-3 minute mers cu calul, 1-2 minute quest-ul si gata! Daca ar fi cerut bani pt. asa ceva, ii injuram!