Quote Originally Posted by geo971986 View Post
@ AndRewqp, ai niste afirmatii care mi-au captat atentia..in urma cu cateva posturi te intrebasem de ce ai zis ca e mai bine sa jucam gwent pana la patch, acum zici ca o sa avem new game+ da niste detalii sau pune o sursa pls thx
aia cu gwent era in spirit de gluma ca am prins si eu gustul jocului si ziceam ca daca nu vreti sa continuati misiunile in urma carora nu veti primi exp puteti sa jucati gwent asa cum facem eu dar am reinceput sa joc main story-ul si side-questurile ca deja am un level prea mare si totul este mult prea usor chiar si pe death march.

despre new game + http://i.imgur.com/Z58gLMJ.png?1 vezi ce scrie cu verde desigur este doar o speculatie dar asa se banuieste (este vorba despre ultimul DLC)

---------- Post added 04-06-2015 at 16:44 ----------

Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
spuneti-mi si mie va rog, ce mama dracu trebuie sa vand din inventar sa am mai mult loc?!!? am vandut de la echipament toate armele, toate armurile, am doar 3 randuri de glyph. de la celelalte tab-uri daca vand nu se face loc in "geanta". cu toate pe care nu le folosesc vandute, am ocupat 113/130....
blanurile, mai exact hides sunt foarte grele exact in acesi postura eram si eu in plus poti sa faci rost de saci mai mari de 100

---------- Post added 04-06-2015 at 16:46 ----------

plus cateva tips and tricks despre signs: de exemplu nu stiam asta "Axii can also be used on Alghouls to force them to lower their spikes, so you don't get damaged from attacking them"