Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox plx ?! :D
-
20-06-2009 22:14 #4074 SP
Member
hi5 - ViO ThE bEzT gIrL ViO ThE bEzT gIrL
Omg....nu este vorba de poze ci de felul in care vorbeste -> Uitativa la "status" si la "About me" si la "picture description" ....Stiu ca este o fata de 12 ani si nu este vorba de ea sau de cum arata , totul se rezuma la limba pe care o vorbeste...Ce limba o mai fi si asta? In orice caz e mixata cu romana . Unde au ajuns copiii de azi...si eu ma enumar printre ei , dar totusi parca sunt diferit ...Cum era vorba aia : "Voi radeti de mine ca sunt diferit , iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel" 
...Fernando de la Caransebes , Brigada A.M , Paulica de la Roman "smechere" , cine mai urmeaza oare