Quote Originally Posted by MonkY View Post
Nu, Sony isi roade unghiile pt. ca se chinuie de ceva vreme cu VR-ul (si ce-am vazut pana acum e la nivelul jocurilor de PSEye)
serios? ai vazut SummerLesson, London Heist, demo-ul sub apa? jocurile alea au grafica excelenta si gameplay pe masura, MACAR sony isi face jocurile pe VR si are jocurile normale pe ps4, pe xbox one daca nu ai pc de $1500 AI 0 VR, care nu e VR de loc, VR inseamna Virtual Reality, NU Virtual Virtual Reality

Basca mai vand si tone de gamepad-uri de Xbox One in draci. Normal ca nu le-a cazut bine celor de la Sony faptul ca de vreo 10 ori in conferinta au spus "Ne-am gandit sa folosim cel mai bun controller de pe piata... si acesta, ghici care este?"
serios?? hmmm eu am auzit in video sa se zica, "ONE OF THE BEST CONTROLLERS" cea ce logic inseamna ca NU E THE BEST, cred ca sony nu transpira la vanzarile de controllere avand dublul vanzarilor de xbox one )

Anyway, a nu se intelege gresit... mie imi este indiferent care solutie va fi mai buna... dar nu cred ca are cineva cum sa depaseasca experienta celor de la Oculus, backed up de o tona de developeri (alde Carmack & Co.) si cu mainile in galetile de bani de la Facebook + Microsoft. Poate Sony daca bate palma cu Apple sau Google...
eu cred ca tu ai inteles gresit,
XBOX ONE cu OCULUS=0
XBOX ONE cu OCULUS si cu PC=FAKE VR
dar OCULUS cu PC=VR
deci instant MORPHEUS e peste tot ce o saiba xbox one cu oculus, ceea ce este 0 fara PC si doar o IMITATIE cu PC

Ceea ce implica acel "cinematic view" este cam singurul lucru care se poate face pe consolele "next-gen" si cu bani putini. Cu alte cuvinte, nu mai ai nevoie de TV in camera... sau in locul TV-ului de 32" vei avea unul imens de 120" via VR. Nici Xbox One si nici PS4 (sa nu mai vorbim de Wii U, PS3 sau Xbox 360) nu au suficienta putere pentru a rula jocuri serioase in VR. Iar in cazul lui Oculus Rift am vazut foarte clar, nu are niciun fel de accelerare hardware, se bazeaza strict pe soft si puterea PC-ului respectiv. Asta o sa mentina solutia la un pret decent (eu ma astept sa fie intre 299 - 399$). Singurul mod in care Morpheus ar putea avea avantaj, ar fi acela prin care ar veni cu o proprie unitate de procesare, care sa ajute randarea de pe PS4 pe VR. Insa ma tem ca la astfel de solutie o sa vorbim de la 699 - 999$ in sus.
serios? pentru ca MORPHEUS din ce am vazut eu pana acum in termeni de hardware si software este peste OCULUS, si dupa zvonuri, MORPHEUS o sa aiba avantaj si la pret

Oricum, sa nu uitam ca prin mutarea asta Oculus + Microsoft, Valve + HTC au primit si ei o palma...

Well, mai e putin pana la E3 si sper ca se vor lamuri lucrurile atunci... pentru ca momentan mai nimeni n-a vorbit de latenta, rezolutie, tracking sau specificatii necesare pt. a rula ceva in VR... Prea multe necunoscute (cel putin pt. mine).
serios? "Oculus + Microsoft"=0 nu exista VR pe xbox one CU sau FARA PC
si eu imi amintesc ca sony ne-a lamurit in domeniul de hardware specs acum cateva luni, Spec Analysis: Project Morpheus • Eurogamer.net