Single post: VR, AR, MR, XR - Realitate Virtuala, Augmentata, Mixta
-
Admin
Bine ai venit pe CG, war! Mai usor totusi cu hating-ul si trolling-ul din primele posturi, sa nu-ti plezneasca Dzeului vreo vena, ceva...
serios! 
Aici doar discutam de ce ar fi posibil cu fiecare solutie de VR in parte... imi voi cumpara Morpheus daca Sony va convinge, nu trebuie sa ne arati icoanele tale cu Hirai si posterul cu Sony Rulez! La urma urmei Morpheus nici nu exista daca nu venea Oculus cu ideea... "serios"!
Cat despre articolul de pe Eurogamer, merci ca-mi dai dreptate. As vrea sa vad si eu cum va rula PS4 un The Witcher 3 la 1080p si 60fps (de 120fps nici nu mai vorbim) in VR (stereoscopic), cand el de-abia reuseste sa randeze "2D" in 25fps... Dar, cum am zis, e posibil doar cu extra hardware... PS4 nu are cum sa duca singur asa ceva. Exemplele gen Trine 3D ma fac sa zambesc...
P.S. Iar gamepad-ul de Xbox One, imi pare rau sa-ti spun, dar chiar este cel mai bun controller... Nu zic ca DS4 nu e bun, insa cand vad ca trebuie sa-l incarc de 2 ori pe zi... in timp ce gamepad-ul de Xbox One mai tine cateva saptamani in plus... ma cam bufneste rasul. Sau plansul, depinde de unghi.