Single post: VR, AR, MR, XR - Realitate Virtuala, Augmentata, Mixta
-
Junior Member

Originally Posted by
MonkY
Cat despre articolul de pe Eurogamer, merci ca-mi dai dreptate. As vrea sa vad si eu cum va rula PS4 un The Witcher 3 la 1080p si 60fps (de 120fps nici nu mai vorbim) in VR (stereoscopic), cand el de-abia reuseste sa randeze "2D" in 25fps... Dar, cum am zis, e posibil doar cu extra hardware... PS4 nu are cum sa duca singur asa ceva. Exemplele gen Trine 3D ma fac sa zambesc...
P.S. Iar gamepad-ul de Xbox One, imi pare rau sa-ti spun, dar chiar este cel mai bun controller... Nu zic ca DS4 nu e bun, insa cand vad ca trebuie sa-l incarc de 2 ori pe zi... in timp ce gamepad-ul de Xbox One mai tine cateva saptamani in plus... ma cam bufneste rasul. Sau plansul, depinde de unghi.
-cum va rula ps4 the witcher 3 in morpheus la 1080p/120fps? simplu, nu-l va rula, cum nici oculus rift nu-l va rula, nici pe xbox one, nici pe pc
-si mie imi pare rau sa-ti spun dar parerea generala pe internet este ca DUALSHOCK4 este cel mai bun controller, P.S. anii 2000 isi vor bateriile AA inapoi
tu macar te-ai uitat ce comenteaza oamenii in videourile cu reveal la xbox one + oculus? reveal-ul ala e bataia de joc curenta a internetului
daca cei de la KindaFunnyGames au poza cu Shuhei in spatiul lor de filmare eu de ce nu as avea poster cu Hirai
B.T.W.
VR a fost inventat de multe ori inca din anii 80', Oculus au fost doar primii sa il arate in anii mai curenti doar pentru ca au avut nevoie sa-l arate lumii pentru a cersi bani, sunt sigur ca Sony lucra cu mult de dinaintea celor de la Facebook aaa ups sorry, Oculus la VR, can't wait to see VR photos with what people eat on OcuFaceLusBook