Single post: VR, AR, MR, XR - Realitate Virtuala, Augmentata, Mixta
-
Junior Member

Originally Posted by
MonkY
Nimic mai gresit... in principiu pe PC Oculus Rift va putea rula orice joc, atata timp cat ai hardware suficient de puternic si developerul integreaza suport pt. VR in jocul respectiv. Iar pe Xbox One vei putea face streaming... Nu e cea mai eleganta solutie, dar daca vrei sa te joci cam orice pe un ecran cu diagonala mai mare de 120"... poti sa faci asta. Cu gamepad de Xbox One, desigur! Sau cu Oculus Touch, cand va fi lansat...
sper ca nu ai uitat ca sony detine doua companii de steraming OnLive si GaiKai, daca vor, sony pot sa faca exact acelasi lucru ca M$ si sa ruleze the withcer 3 lafel daca nu mai bine,
nu a zis Phill ca nu poate sa promita rezolutii mari pentru jocurile streamuite pe xb1 prin oculus?? Sony o sa aiba 100% streaming mai bun ca xbox si oculus, eu as renunta la visul de the withcer 3 in 1080p,60 sau 120fps, macar ai 900p/30fps in REAL REALITY
eu spun doar cum sunt lucrurile, daca par fanboy sau prea pesimist, te-ai intrebat oare ca probabil esti tu fanboy sau prea optimist? am terminat cu subiectul asta, am spus tot ce vroiam sa spun