Quote Originally Posted by Graft View Post
Tinand cont de faptul ca-i trecut de ora 12 si a inceput o noua zi, consider ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat azi este upgradeul la 3.0 pe iPhone

Offtopic: nops66, am observat ca ai in general o problema cu varsta colegilor forumisti necopti la buletin sau personaje care nu au apucat sa treaca de majorat. Ce te deranjeaza asa mult la ei? Sunt doar curios, n-am nimic cu tine.
Ma streseaza topciurile puerile care nu'si au niciun rost. Atata tot.Nu am nimic personal cu niciun user. Si daca tot s'a deschis un topic de genu, ar trebui sa se posteze si the bag things...doar o idee...

Si ca sa postez in antiteza cu tema topicului, cel mai rau lucru care mi s'a intamplat azi a fost ca doar cu o zi inainte de bac, a trebuit sa ma trezesc la 8 jumate, sa ma duc la real, sa cumpar niste baxuri de apa, sa le duc la liceu drept "protocol".

Si ca sa se termine ziua frumos, mai trebuie sa fac inca un drum pana la liceu pt a vedea listele cu ordinea de intrare le proba orala, ca incompetentii care conduc liceul nu au fost in stare sa ne cheme cu asa zisul protocol la afisarea listelor.