Single post: Clubul PlayStation 4
-
16-06-2015 18:34 #12031 SP
Senior Member
inainte sa aruncati cu afiramtii cautati cateva informatii, nu ai cum sa faci jocurile de PS3 BC pentru PS4 pentru ca sistemele au o arhitectura diferita, cell fata X86 si ca sa faci acest lucru trebuie sa rescrii jocul. MS poate sa faca acest lucru pentru ca atat X360 cat si XO se bazeaza pe aceasi arhitectura asemanatoare a unui PC. de aceea exista PSNow, pentru ca solutie alternativa nu exista deocamdata. ai nevoie de un emulator special pe PS4 pentru a putea citit jocurile de PS3 si in acelasi timp ai nevoie de o putere foarte mare de procesare.
mie PS4 prin orice media server nu-mi citeste niciun serial, deci fail. o sa merg mai departe cu media playerul de la tv si cu asta basta, ca de obicei asteptam updateuri. MonkY ai dreptate ce spui, dar in acelasi timp de ce naiba pe PS3 au mers, iarasi ne pun sa astepam updateuri?
PS: orice colectionar de jocuri cred ca are un PS3 prin preajma si nu-l va vinde prea curand.
PSS: nu iau apararea nimanui, dar au incercat sa faca ceva diferit cu PS3 si acum acestea sunt consencintele, eu chiar ma bucur ca MS a decis sa dea drumul la BC, lucru pe care il puteau face probabil inca de la lansare, deoarece cel mai probabil de acum incolo urmatoarele console vor avea acest feature ca standard. aceasta competitie intre giganti este benefica noua, gamerilor si acest lucru s-a vazut cel mai bine la E3 din acest an
. it;s a good day to be a gamer