Single post: Xbox One devine backwards compatible
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Maestre, nu mai sunt asa meticulos la scris... am imbatranit si eu. Dar referitor la conferinta, cand Phill Spencer l-a invitat pe "head of Xbox engineering team" (nici eu nu i-am retinut numele), acesta a spus "the game runs exactly like it does on Xbox 360 but better, thanks to the power of Xbox One" dupa care pune pauza, face un screenshot si spune ca "you get to take advantage of the features of Xbox One, like screenshots, broadgasting, game dvr & game streaming". Acum, nu zic ca nu am inteles eu gresit... e foarte posibil sa ai dreptate. Cred ca vom afla exact ce avantaje sunt de la gamerii care sunt in preview program... dar ma indoiesc ca prea curand (din cate am inteles BC e inca in teste).

MonkY si lume...dupa cum am spus pe chat tocmai am luat de pe OLX Mass Effect (primul) de Xbox 360 tocmai pentru a testa compatibilitattea. Cu putin noroc, sambata aflam real ce si cum sta treaba. Am sa fac si cateva filmulete in-game pentru a vedea real cum merge, pentru ca prin Twitch am impresia ca streaming-ul e la rezolutie mai mica.