Single post: Clubul Xbox One
-
17-06-2015 14:50 #5194 SP
\

Originally Posted by
MonkY
N-as putea spune, pentru ca n-am testat... dar ti-am zis, poti sa-ti inalti si tu stick-urile... sau pui ciupercute si devine mai inalt

Am testat si diferenta e vizibila. Daca faci singur treaba asta, atunci esti bulangiu si trisezi. Dar cand o face Microsoft mi se pare foarte unfair.

Originally Posted by
MonkY
Din cate am inteles se lucreaza si la remapping la un viitor update de firmware... teoretic ar trebui sa avem toti acele functii, nu doar cei cu Elite.
Pai da, dar controllerul obisnuit nu are acele 4 butoane in partea inferioara, daca te uiti la diverse mod-uri pentru controllere, multe pun butoane acolo pentru ca in anumite jocuri creeaza avantaje mari.

Originally Posted by
MonkY
Life is not fair, i know... Dar la naiba, am ajuns sa ne suparam ca scot accesorii mai bune. Cine stie, poate in curand Elite-ul se va livra in bundle-uri... Nu poti sa-i "injuri" pentru asta. Eu ma bucur ca n-au venit cu vreun mouse "oficial"... atunci era nasol...
Daca puneau controllerul nou in toate consolele era altceva, dar asa nu fac decat sa ii avantajeze pe cei dispusi sa investeasca in asta. Unfair