Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
Nu inteleg de ce aveti orgasm cu BC? Imi iau next gen pt jocuri vechi? Pt mine este egal cu 0.
Poate ceea ce pentru tine este egal cu zero, pentru multi e o super veste. De exp. eu imi dau seama ca in sfarsit pot sa-mi vand Xbox 360-ul pentru ca voi putea juca titlurile pe Xbox One. De ce sa tin inca o consola degeaba?
Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
Nu vad sa ziceti nimic de Gears care arata superb , dar va bucurati ca o sa jucati jocuri de acum 10 ani pe next gen...
Apropos de Gears, vad ca ti-ai raspuns singur la prima intrebare: odata ce ai BC, poti sa joci linistit seria Gears of War, Mass Effect si alte jocuri care inca nu exista pe Xbox One, si care chiar merita... Nu mai trebuie sa-ti cumperi un Xbox 360 pentru asta, o vei putea face direct pe Xbox One. Mai mult, nu dai bani pe un Remastered Edition, ci-l primesti moka.

As fi inteles frustrarea unora legat de BC daca Microsoft cerea bani pt. asta... But it's godamn free! Nu-ti place free, poti sa-ti faci abonament la PS Now si joci titluri mai vechi in streaming. Simple as that...