Din seria " Cat de idioti sunt astia de la altex ..." va prezint cea mai recenta experienta pe care am avut-o cu ei.
Pe data de 16 luna asta la ora 18 am facut o comanda pt o masina de splalat, termen de livrare 24-48 ore. Ii sun pe 16 sa ii intreb cate ceva de serviciul de instalare iar la telefon un individ imi spune ca nu stie sa imi dea detalii legate de ce inseamna montare si sa merg intr-un magazin altex sa vb cu cineva de pe acolo, i-am si zis ca daca el la tel nu are info cu atat mai putin o sa stie un Gigel din magazin! L-am intrebat pe urma daca fac comanda atunci o sa vina in aceiasi zi si instalatorul la care el spune ca nu, o sa vina in 24-48 ore de cand am produsul. Nu i se parea nimic in neregula ca o sa stau cu masina de spalat pe post de bibelou pana cand venea instalatorul.
Ii sun azi sa vad cand vin si au zis ca maine sau cel mai sigur sambata![]()
![]()
! " Cum dom'ne cand ati spus ca in 24-48 h se livreaza ??? Da dar pe 16 fiind comanda data la ora 18 nu s-a procesat si acum nu stiu de ce nu s-a ridicat din depozit si nu stiu daca maine se ridica. "
Ar trebui sa stiu eu lucrurile astea, nu ?!
CRETINI

! " Cum dom'ne cand ati spus ca in 24-48 h se livreaza ??? Da dar pe 16 fiind comanda data la ora 18 nu s-a procesat si acum nu stiu de ce nu s-a ridicat din depozit si nu stiu daca maine se ridica. "
Reply With Quote