1. De Black Friday 2014 mi-am comandat un cuptor incorporabil de la ei si l-am platit online cu Cardul Avantaj.
Am primit cuptorul la cateva zile si nu l-am despachetat imediat.
La vremea respectiva era si o promotie a Whirlpool prin care ofereau extragarantie la anumite produse, dar la inregistrarea pe siteul Whirlpool a produsului cumparat exista si o rubrica cu nr. facturii.
Cand m-am uitat la pachet, am constatat ca acesta imi fusese livrat fara factura.
Le-am trimis un mail cu o sesizare, in care i-am rugat sa imi trimita o copie dupa factura.
Ei mi-au raspuns ca mi-au atasat factura pe mail si au inchis sesizarea.
Cand m-am uitat in mailul lor, era acelasi mail de confirmare si de achitare a comenzii si nicidecum o factura fiscala, in care sa fie specificat TVA si altele.

2. Septembrie 2013, comandat Storcator de fructe si legume BOSCH MES20C0, 700 W, alb / rosu
primit Storcator de fructe si legume BOSCH MES20A0, 700W, alb / antracit
Inaptul care l-a cautat in raion/depozit nu a fost in stare sa citeasca tot codul produsului, a luat primul produs care i-a nimerit la mana si l-a dat curierului.

Morala: Fiti foarte atenti la ce livreaza (facturi, garantii, starea in care se prezinta produsul etc.)