Quote Originally Posted by whriten View Post
Multumesc, as mai avea 3 intrebari: 1 jocurile pe regiunea us sunt mai ieftine ca pe ro? 2 cum activezi psn plu ca la xbox am era simplu bagam undeva prin setari la subscriptie codul si 3 cum setez contul ca primary?
1. sa stii ca pe RO sunt preturi foarte OK, uneori au preturi mai ieftine ca pe UK si comparabile cu US. sincer nu ma asteptam sa avem preturi atat de bune pe RO. iti recomand sa-ti faci 3 conturi: RO, UK si USA compara preturile la jocurile care te intereseaza si iti faci plus pe contul care vrei si care va fi si cel principal.

2. si aici este simplu, ai mai multe posabilitati, pe contul de RO din pacate poti sa platesti cu un card bancar, pui datele si gata ai plus. Pentru USA si UK iti recomand sa cumperi coduri de activare prin Pay-pall, de exemplu un site bun este 12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Dying Light PC, The Sims 4 PC, Fifa 15 PC, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com, de unde poti cumpara coduri de plus sau un card valoric, iti incarci walletul si cumperi plus.

3. cand iti creezi contul te va intreaba daca vrei sa-l pui primary, poti sa pui toate conturile primary.

---------- Post added 22-06-2015 at 20:30 ----------

Quote Originally Posted by DrMengele View Post
Sunt și excepții. De ex season pass la the crew luat și instalat pe ro nu merge pe us. E singurul pe care îl știu sa nu meargă.
nici nu avea cum sa mearga! DLC trebuie neaparat sa corespunda zona jocului, daca jocul e zona 1 trebuie sa cumperi dlc din storeul USA, daca e un joc zona 2 va trebuie sa cumperi din Europa, RO sau UK.