Single post: Darksiders Warmastered Edition
-
Turbo Killer
...acest joc arată bine dar nici vorbă de concurentă cu God of War 3 sau Castlevania: Lords of Shadow.
Același gen da, dar există o delimitare și �ntre același gen de joc (�ncerc să explic mai jos prin c�teva exemple).
De exemplu:
Devil May Cry 4
God of War 3
BulletWitch
Ninety-Nine Nights
...bun. Astea-s același gen dar diferențe există. �n primul r�nd jocurile nu sunt la fel de fluide. Dacă stăm să comparăm Devil May Cry 4 cu Ninety-Nine Nights vedem diferența.
Oki, de ce-am ales exemplele alea? Păi simplu că fiecare e o categorie:
Devil May Cry 4 = Baionetta (efecte de culori, stilul de luptă mega alert - haotic, s�nge inexistent (efectul acela de roșu...) ,etc).
God of War 3 = Castlevania: Lords of Shadow (fluid, efectele de culori seamănă, mult s�nge, etc).
Darksiders: Wrath of War = BulletWitch (da, same thing...cine a jucat știe despre ce vorbesc mai ales la amplasament).
Ninety-Nine Nights = KUF: Circle of Doom = X-Blades = BLADESTORM = sunt o tonă (button mashing, tone de inamici, storyline pasiv, efect de s�nge).
...deci, dacă stăm să analizăm puțin trailerele (și ce mai există) ajungem la concluzia că Darksiders: Wrath of War = BulletWitch.
Jocul NU e rapid, NU are efecte de culori extraordinare (din ce-am văzut), iar faza cu apocaliptic future/present e deja fumată.
C�t despre faza cu recuperarea armelor/puterilor, e deja un lucru standard. Cam toate jocurile astea �ncep cu o misiune (standard) �n care eroul are totul la maxim (HP, MP, Weapons Upgrades, etc) și dintr-o dată se pierde tot. Deci nimic inovator...
Cam așa văd eu lucrurile....