Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
@Minimize sa inteleg ca este un MP FPS cat de cat decent? ca aveam chef in perioada asta sa joc ceva online cu un prieten
Eu sunt luat complet de joc, numai asta ruleaza PS4 meu

Jocul este F2P iar statusul de membership iti ofera beneficii . Primesti 500 credite lunar , +bonus XP si nu astepti in queue daca este cazul.
Jocul are doua monede de schimb , BC (credite pe bani reali) si CP (certification points care le castigi jucand , 250 XP points = 1 CP ). Orice arma sa poate cumpara cu oricare dintre cele doua monede de schimb insa upgrade-urile la acele arme le faci doar cu Certification points.

Cum spunea si review-ul de mai sus jocul este destul de generos pentru un P2P.
Daca este un FPS decent ? dpmdv este mai mult decat un fps , este masiv si pentru un joc de echipa este perfect. Cand spun ca este masiv ma refer la faptul ca jocul are foarte multe abordari , clase , vehicule , strategii . Personal in momentul de fata petrec cam 10% din timp "on ground" restul doar in aer, rareori ajung in o baza joc ESF (Empire Specific Fighter) - dogfighting.

Recomand celor care se apuca si vor sa faca XP mai usor pana inteleg si ajung rank mai mare unde pot debloca alte clase/vehicule , sa joace medic sau inginer. Inginerul are cele mai multe avantaje din start , turete , ammo packs , repair tool etc. Medicul insa devine foarte eficient cand isi upgradeaza la maxim revive tool si revive grenade , da o grenada care invie pe toti in raza ei.

Experienta difera de la jucator la jucator, jucati, experimentati dar impacati cu ideea ca la inceput interfata poate fi un pic confuza pana inveti tot. Personal pana la Battlefront , Planetside 2 e o briza binevenita de la Battlefield sau Destiny.

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Atat de bun e jocul ca din lista mea il joaca o singura persoana zi si noapte ca nebunu
Daca m-as ghida doar dupa ce joaca ceilalti din lista mea as fi sarit peste unele dintre cele mai interesante jocuri care am avut ocazia sa le joc .
Cui ii plac jocurile FPS + combinatii de clase/vehicule ii recomand sa il incerce cu incredere. Ma repet, o sa fie putin confuz la inceput dar odata ce va dati seama ce si cum jocul devine foarte foarte fun.

PS. Pentru cine este interesat si are nevoie de ajutor poate sa imi dea add , eu joc pe server Ceres EU , factiuneau Vanu Sovereignty. (the guys with them lazors)