Revin la acest minunat thread. Ma vad in ajunul inscrierilor la facultati in situatia in care nu prea stiu unde mama dracu' sa dau. Am terminat si cu BAC-ul, putin cam rusinos, dar macar am scapat si de o grija.

Problema este ca majoritatea facultatilor care ma atrag necesita matematica si nota de admitere este 80% reprezentata de nota de la BAC la Matematica, Fizica sau Informatica. Eu am dat Romana, Istorie, Geografie. Am cam facut-o lata ca acum ma vad intr-un moment in care vreau sa fac ceva pentru mine si viitorul meu, am posibilitati materiale cat de cat ok, dar sunt constrans de porcaria asta de BAC.

Nu stiu de ce se pune asa mare accent pe diplomele astea nenorocite, sunt doar niste bucati de hartie overall si tot prostul poate sa obtina una, dar nimeni nu apreciaza individul care poate face orice ii spui, dar nu are hartia aia ca sa dovedeasca.

In fine, intrebarea mea este urmatoarea: Ce facultati imi recomandati? Sunt in pana de idei acum :/

Am terminat arhitectura, sunt creativ, le am cu desenul, sunt dispus sa invat lucruri noi, nu imi este frica de necunoscut, cunosc limba engleza extrem de bine, ma descurc foarte bine la romana, imi place sa lucrez in echipa si am atitudini de lider, ma pun mereu pe mine pe locul 2 pentru binele altora si invat repede orice. Ar mai fi cate ceva de spus. Ca defect major, este lenea si faptul ca imi trebuie un impuls ca sa actionez.

Imi place foarte mult sa ma joc, sa mesteresc la calculatoare si ma atrage foarte mult partea de hardware, sunt bun si la muzica dar nu prea ma vad facand o cariera din asta. Jobul ideal pentru mine ar fi unul in care sa stau sa asamblez si sa repar calculatorare, sa imi ofere mult timp liber si sa fie cat de cat bine platit. Nu m-ar deranja nici sa fac parte dintr-o echipa sau chiar sa coordonez una, dar pentru mine timpul liber este o cerinta majora. Nu vreau 100000 de euro, nu ma pasioneaza sa am bani cu gramada, doar strictul necesar si din cand in cand un mic capriciu, dar in rest, nu cheltui, nu cer.

Vreau sfaturi pertinente, nu pareri de la oameni care nu stiu cu ce se mananca o facultate sau viata in general. Poate ca in unele cazuri nu m-am facut inteles sau ceva dar va rog sa va puneti putin in situatia mea si sa vedeti cat de nasol pot decurge lucrurile.