Single post: Ce facultate sa aleg?
-
Member
Daca ai terminat profil uman, nu prea ai cum sa dai la politehnica sau alta facultate unde sa faci hardware, poate doar la facultati de electronica unde se intra pe baza de dosar, la cele cu admitere nu ai cum sa recuperezi matematica si fizica din anii de liceu. Daca esti bun la romana si te pasioneaza calculatoarele, ai putea sa scrii articole despre IT, mai ales ca spui esti bun la romana si creativ, iar daca esti lenes nu vad un mare impediment in domeniu asta. Daca esti bun la desenat, ai putea deveni game artist, am inteles ca e un job cautat, daca stii arhitectura ai putea face modele 3D pe calculator, e bine daca ai o facultate in domeniul asta, dar cel mai important cred e sa ai un portofoliu. Un alt job care ar fi interesant e UI designer sau chiar UX designer, practic sa te ocupi de interfata aplicatiilor, de modul in care interactioneaza. Desi eu vreau sa ma axez pe partea tehnica, strict pe programare ,sunt foarte incantat de ideea de a tine pasul cu trenudurile in design si sa faci o aplicatie intuitiva.