Eu mai joc jocul asta in modul cariera, pentru ca vreau sa termin toate cursele si campionatele. Dar mi-e tot mai greu. Deja nu mai suport ai-ul, care e complet idiot. Au astia niste traiectorii, niste trase, mai ales la starturi, de te doare capul. Sunt lovit, scos de pe circuit, obstructionat si tot eu incasez si penalizari. Pffff. Cica cu ultimul patch, au rezolvat problema ai-ului, dar nici vorba, eu nu sesizez nici o deosebire. Tot dumb este. Idiotul ala care imi vorbeste in controler, si care cica e inginerul meu de cursa, bate campii cu de toate numai cu ce trebuie nu. Ma cheama la pit complet neinspirat, in loc sa ma tina la curent cu vremea in timp util, cu consumul de combustibil, cu pneurile, el rade ca prostu cand fac cate o depasire. Oricum, e clar ca sunt pe cont propriu si eu trebuie sa aleg strategia cea mai buna, indiferent de ce spune el. Pacat de jocul asta. Putea fi unul de referinta pentru cursele pe circuit dar are mari carente. Baietii de la grafica si-au facut treaba, dar cei cu ai-ul si restul, nu au nici o treaba cu cursele reale. Asta e parerea mea.