Single post: Tigara electronica
-
Member
Vreau sa va prezint cum reconstuiesc eu atomizoarele defecte:
prin imagini:
Am luat spirala de nichelina de 0,5mm dintr-un uscator de par vechi
Am taiat 2 fire de bobinaj 5cm si le-am curatat capetele in acid
Am taiat cca. 10 cm nichelina din spirala, am indreptat-o atent si am introdus-o in acid

Am scos nichelina si cu ajutorul unei sarme de 1mm grosime, am adus nichelina in forma de spirala, 5-6 spire, (nu am folosit nici un fel de miez, deoarece nichelina poate sta in spirala si fara)

Am lipit capetele nichelinei cu cele ale sarmelor de cupru si am taiat surplusul de metal (nichelina - cupru)

Am desfacut cu grija atomizorul, am asezat toate componentele deoparte si am inlocuit bobinajul vechi si contactii, cu ce-am confectionat mai sus

Apoi am reasamblat inapoi atomizorul, in ordinea desfacerii si am lipit capetele firelor la piesa de fund a atomizorului, urmand ca surplusul de fir, sa-l spiralez la introducere prin infiletare

Rezultatul = Un atomizor, super functional, care incalzeste mult mai tare ca cel original, mai multi vapori, si bateria e OK, adica n-o stoarce cum ma asteptam 
Asta e munca mea de-o ora de azi dimineata
Ajut cu experienta mea pe oricine doreste si are rabdare sa faca o munca asemanatoare.
Inca ma gandesc la o modalitate reconditionari atomizoare, (in serie), facand din rezistenta nichelina, o piesa de schimb, la fel ca orice alta rezistenta