Originally Posted by
h0stile
dont get ur hopes up, KZ2 e clar GOTY pe PS3 anul asta.
anyway, am jucat putin si sper sa faca niste modificari pina se lanseaza. in primul rind ma enerveaza sa joc 5-10 min sau cit dureaza runda si sa astept tot atit ca sa-mi gaseasca jucatori pentru urmatorul meci. e aberant. de ce te scoate din 'server' nu inteleg....da in puii mei restart...cine vrea sa iasa, iese, cine vrea sa ramana, ramane....damn...
apoi...sa-mi spuna si mie cineva cum intru in deathmatch ca eu vad numai treasure si coop (si cum nu bag coop cu necunoscuti (am si eu o buba), am jucat numai treasure)
alta belea e imposibilitatea de a tria jucatorii. pai intru eu la nivelul 1 cu unu de nivel 24? (presupunand ca numerele respective sunt nivele).
last but not least....care sistem de cover? ala nu e cover...e o struto-camila. cum spunea si nameless_fear, sa separe cover de evade ca ma dispera. in plus, faza cu cataratul pe cladiri....interesant dar useless...daca stai ca casti ochii esti mort...din citeva gloante te face oricine...cum ziceam...useless.
PS si ca sa pun sare pe rana....e tare mesajul de la inceput....la urmatorul patch va rugam sa apasati X cit de repede puteti ca sa se aplice patchul...WTF? astia glumesc...nu domne, altfel se restarteaza consola si iar trebuie sa te chinui sa apesi X cit de repede poti ca iarasi se restarteaza...nu zau? sunt cam nesimtiti. puteau sa ne explice ca datorita modificarilor trebuie sa tragem alt client de beta si gata...rezolvau elegant pe toata lumea. care era problema sa mai tragi 1.2GB inca o data? am mai spus si ma repet, uncharted nu avea nevoie de multiplayer. sony are un joc cu un multiplayer excelent, mai urmeaza si MAG, pur si simplu nu aveau nevoie de asa ceva dar deh, $$$$$$$. sa speram totusi ca macar problemele mai grave se rezolva (macar faza cu asteptatul aiurea ca aia ma dispera cel mai tare). am intrat ca sa ma joc, nu ca sa ma uit la ecranul lor de matchmaking. si timpul meu e pretios...
PPS nu am spus ca nu imi place...sa nu se inteleaga gresit...il voi cumpara si voi juca...dar asa cum e acum pur si simplu nu e ok din anumite puncte de vedere