Originally Posted by
Mircea Badea
1. Intru in MGS4, dupa care mai dureaza 5 minute pana intru in MGO propriu-zis.
2. Dau sa instalez patchul, si aleg peer 2 peer, recomandat de ei.
3. Stau 5 min pana vad ca din 0% s-a facut abia 1% si dau cancel.
4. Aleg HTML de data asta si mai stau 15 minute sa-l traga.
5. Mai stau 2 min sa-l instaleze.
6. Imi cere doua tipuri de conturi, mai stau 5 minute sa le fac direct de pe PS3.
7. Trebuie acum sa verific mailul, sa confirm crearea conturilor: inca 5 minute.
8. Ma loghez in joc, si mai stau 5 minute sa-mi fac personajul, ca nu erau predefinite.
9. Alege skilluri, dar ce fac fiecare oare, mai stai 5 minute deci sa alegi ce-ti place.
10. Dau automatching, si dupa 7-8 minute de searching for players imi bag picioarele si dau cancel.
11. Dau sa joinez un lobby deja facut, mai stau 2-3 minute sa gasesc unul care nu-mi cere nush ce expansion.
12. Dupa o ora de chin, in sfarsit sunt in joc.
Concluzia: Asa ceva fratilor nu ar trebui sa se practice, really. E way too long and way too complicated. Va zic eu, in calitate de game designer si gamer in acelasi timp.
Gameplayul propriu-zis e ok, desi putin dificil din cauza controalelor care nu sunt cele mai intuitive, valabil si pt single-player. Deci chestia cu L1 + triunghi + R1 ca sa tragi o data cu sniper rifle e ca si cum as face 2 pasi in spate si 3 in fata ca sa fac de fapt un pas in fata.
Nu stiu ce sa zic, imi trebuie o vointa mare si o plictiseala enorma ca sa intru din nou in MGO.