Quote Originally Posted by sektor View Post
Iti dai seama ca nu e lauda in adevaratul sens. MS fac miliarde din alte lucruri in timp ce Sony se bazeaza doar pe console / jocuri ca sa supravietuiasca de pe o luna pe alta. Daca MS si-ar pune mintea si ar accepta sa piarda cateva miliarde doar ca sa arate ca se poate, ar fi dezastru pt Sony.

Si asa erau zvonuri ca MS ar vrea sa cumpere AMD-ul. Imagineaza-ti ce ar insemna asta pt Sony. Sony ar cotiza la MS pt fiecare consola vanduta.

Eu zic sa fim multumiti ca nu exista monopol prea mare si avem de unde alege.
wow, ma uitam din curiozitate sa vad ce mai zice lumea pe aici si citesc postul asta cand incepe sa ma doara putin capul.... cred ca am pierdut cativa neuroni pentru fiecare cuvant scris de baiatul asta

EDIT: "Eu zic sa fim multumiti ca nu exista monopol prea mare si avem de unde alege." baiatule ps4 intrece xbox la el acasa, il distruge la Sony acasa in Japonia si da cu el de pamant in Europa cu dominare de 70~90%, daca asta nu e monopol nu stiu ce e, mai citeste si tu cate un articol, chiar acum cateva zile am vazut din statisticile celor de la Ubisoft ca xb1 face bani pentru ei cam cat faca si PS3, consola last gen a celor de la Sony in timp ce PS4 e in competitie cu PC-ul/PS4 fiind in fata lui