Multora nu le va conveni parerea mea dar asta este...

Mad Max Fury Road => Opinia mea este Mixta...

Sincer consider ca nu are ce cauta numele de Mad Max in acest film, tema originalului era decaderea umanitatii in cazul unei catastrofe apocaliptice, dar mai tinea 1 picior si pe pamant plus ca Mad Max deasemenea era un caracter complex cu o dezvoltare interesanta. Din pacate aceste lucruri nu sunt prezente in Fury Road, filmul (nu caracterul) este nebun doar de dragul nebuniei fara a da vreun curs acesteia.... Cu toate acestea Fury Road nu este un film rau, its insane but its entertaining arunca "common sense" pe geam dar fac asta prezentandu-ne o experienta buna si acaparanta.

Cu alte cuvinte Fury Road (nu am de gand sa-i spun Mad Max) este un film bun ce merita vazut. But as a Mad Max it fails!

-------------------------------------

Enders Game: Excelent

Sincer l-am urmarit doar pentru ca nu mi-a venit la momentul respectiv alta ideie... Trailer-ul nu ma atras, personal niciodata nu m-am omorat dupa filme in care protagonistii sunt copii. Dar ma bucur enorm ca l-am urmarit, a fost un film fenomenal de la cap la coada din toate punctele de vedere.