Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti
-
Member
O pletoră de "recenzii", culese de aici.
Vizual desi povestea nu-i originala parca felul in care a fost spusa a facut putin mai fresh.
Ca sa nu uit: e o roscata in filmul asta ahhh! Doamne sa o bine cuvanteze si o tipa cu parul scurt.
este un film care pot sa zic ca e interesanta seria!
un film Jackie Chan care nu prea se simte a fi un film Jackie Chan ceea ce inseamna ca filmul lasa de dorit...
acest film a fost o surpiza placuta cu mine este foarte fain filmul si vizual si povestea e distractiv de urmarit.
vedeti voi acest film a avut o poveste complicata in facere si ce am primit la final ca fiind Alien 3 nu e defapt filmul final cu care au plecat....
nu mai stiu daca l-am vazut prima oara sau nu dar acum cand l-am vazut nu m-a fost ceva genial la el sau cum il denumesc oamenii "cult following"!
Un film care nu explica nici o Origine, sau nimic.... pur si simplu e facut pentru ca.... habar nu am de ce a fost facut! sa-mi bag pixul in priza....
Este un film despre un tip care e nevoit sa faca pe femeia intr-un revista de femei, raspunzand la intrebarile acestora dandu-se drept una.
dupa mine adevaratul final al filmului este cu o scena inainte de adevaratul final al filmului.
Comentariile sunt de prisos.