O pletoră de "recenzii", culese de aici.

Vizual desi povestea nu-i originala parca felul in care a fost spusa a facut putin mai fresh.
Ca sa nu uit: e o roscata in filmul asta ahhh! Doamne sa o bine cuvanteze si o tipa cu parul scurt.
este un film care pot sa zic ca e interesanta seria!
un film Jackie Chan care nu prea se simte a fi un film Jackie Chan ceea ce inseamna ca filmul lasa de dorit...
acest film a fost o surpiza placuta cu mine este foarte fain filmul si vizual si povestea e distractiv de urmarit.
vedeti voi acest film a avut o poveste complicata in facere si ce am primit la final ca fiind Alien 3 nu e defapt filmul final cu care au plecat....
nu mai stiu daca l-am vazut prima oara sau nu dar acum cand l-am vazut nu m-a fost ceva genial la el sau cum il denumesc oamenii "cult following"!
Un film care nu explica nici o Origine, sau nimic.... pur si simplu e facut pentru ca.... habar nu am de ce a fost facut! sa-mi bag pixul in priza....
Este un film despre un tip care e nevoit sa faca pe femeia intr-un revista de femei, raspunzand la intrebarile acestora dandu-se drept una.
dupa mine adevaratul final al filmului este cu o scena inainte de adevaratul final al filmului.
Comentariile sunt de prisos.