Single post: Windows 10
-
\
Stii cum, putin imi pasa ce eroare e cat timp e o eroare asupra careia nu am control. Ca imi da textul de mai sus sau ".exe has suddenly stopped" sau altele nu prea imi pasa. Deranjat de ce afiseaza eroarea nu voi fi niciodata, sunt mai deranjat de eroarea in sine. De cele mai multe ori, din experienta mea proprie cu Windows, informatiile afisate de erori nu m-au ajutat sa rezolv problema, asta in proportie de 90%.
Sunt unele lucruri care imi plac la W10, pe langa DX12, integrarea Cortana cu un fast search care include atat web search cat si pe propriul PC, multiple desktops, multitasking si un snap tool mult imbunatatit, eu sunt foarte satisfacut de ce au facut. In plus, vor urma modelul OS X cu lansari anuale, mai mult ca sigur gratuite, iar in felul asta vor avea mai multi early adopters iar platforma va fi imbunatatita constant.
W10 mie imi place si desi nu ma vad intorcandu-ma prea curand la Windows ca main machine, consider ca merge in directia in care voiam sa vad OS-ul inca de ceva timp.