Quote Originally Posted by Rasko View Post
In library te-ai uitat in PS store?
In library apar jocurile(le am si pe hdd) dar acolo nu-mi spune de pe care cont au fost download-ate, arata la gramada tot ce aam downloadat de pe fiecare cont in parte.
Ce vreau eu sa-mi dau seama este pe care din cele 2-a conturi am avut PS+, vreau sa-mi reactivez subscriptia pe acelasi cont.

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Te uiti in istoricul cu tranzactii, trebuie sa apara pe care ai cumparat jocurile sau ps plusul.
Am precizat in postul meu ca nu apare in transaction history nici in download list, niciunde, stiu ca ar trebui sa apara dar....

L.E. Se pare ca jocurile free de PS+ nu apar in purchase,download history doar daca reactivezi subscriptia pe acel cont. Dar oare de ce nu-mi apare nici chiar plata pentru subscriptie, acuma trebuie sa merg la ghicit pe ce cont am avut activat PS+, la naiba cu Sony.

Citez mai jos pe cineva ce a intimpinat acelasi lucru:

I had PS PLUS about two months after release. I only did it monthly at the time. In 2013, I let it expire because my debit card expired and my new one had not arrived yet. When it expired, all my free games via PS PLUS were NOT in the download history.

After I renewed, all the free PS PLUS games appeared in my list, but all displayed at the top of my list rather than by the actual "purchased" date. All free games had October 9th as the purchase date.