Salutare.

Am fost si anul asta la Gamescom dar din fericire dpdv profesional am avut foarte multe intalniri de afaceri si nu am apucat sa ma joc mult

Am incercat urmatoarele:

- the siege: foarte interesant shooter tactic, feel ceva gen battlefield in care echipele vor face cu randul intre camp and rush. Sistem de clase interesante cu echipamente relativ distincte. Grafica cam slabuta in varianta de xbone pe care am testat'o eu
Overall: l'as lua la discount daca as avea 4 oameni cu care sa il joc

- battlefront: erau 2 cozi si doar una era abordabila pt mine datorita orarului, am nimerit la space battles. 16vs16 tie fighters vs xwing. Nu sunt eu mare pilot dar a fost destul de usor si intuitiv, poate putin cam greu de nimerit inamicii dar e posibil sa fi fost eu de vine deoarece erau coechipieri cu 20+ kills.
Nu stiu de partea de fps dar fiind sub tutela DICE, ar trebui sa fie bun

- forza 6: night time changes everything, lumini foarte bine realizate pe timp de noapte, muzica imbunatatita, acelasi forza 5 foarte bun dpdv tehnic dar cu mai mult content

- need for speed: feel de underground in a good way. Customizare foarte detaliata a masinilor, de la spoilere, faruri, frane, etc si un feel arcade solid. Personal m'a convins

Si cam atat din pacate, division am avut 3 tentative in momente relativ light dar de fiecare data erau peste 90 de min waiting time nici cu paza nu am avut noroc in tentativa mea de persuasiune. Cozi foarte mari si la scalebound, halo5 si am ramas pe langa.

Sper ca ajuta putin opiniile mele

Ps: xbone elite controller. Initial am zis ca nu e mare chestie si am dat ceva ture de forza cu el. Parea bine facut, solid dar placut la atingere, ceva mai greoi, triggere ce pot fi abuzate fara frica, iar back paddles ma vad chiar folosiindu'le.
Am plecat cu gandul ca totusi 150$ e mult, dar cand am pus mana inapoi pe un controller standard simteam ceva gen chinezarie in mana quality has it's price and apparently it's 150$